Avene Cleanance Comedomed Peeling Интензивен крем – Review

Бързам да споделя с Вас за най-новия продукт на Avenе.

Знаете колко много харесвам марката и следя всеки нейн нов продукт с интерес. За тези от Вас, които са харесвали много Cleanance Women с ретинал, както и за тези, които търсят нещо за пъпчици – както локално, така и за акнеична кожа – имат нов продукт! Йей!

Вчера го видях в аптеката и… ами… 😇

Avene Cleanance Comedomed Peeling Интензивен крем е със съдържание на ретиналдехид + Comedoclastin – комплексът, заради който толкова харесвам Комедомед (концентрат).

Имам големи надежди за този продукт и силно се надявам, че ще бъдат оправдани.

След 15 дни ще кажа как е! Това е препоръчителният курс с продукта. А на прима виста – снощи намазах една голяма пъпчица на рамото, която ми беше излязла и днес е завяхнала 😮

Айде, до скоро!
Прочети по-надолу за отзива:

Отзив (след 15-дневна употреба):

Първо отбелязвам, че започнах комедомед с употреба върху гръб, защото в настоящия момент използвам трет за лицето и ако бях минала към Авен, щял да down grade-на и нямаше да разбера нищо за ефекта му.

Цялостното ми впечатление е, че много бързо тушира всички пъпчици още в зародиш, а тези, които имах от по-дълго време, подкожни или по-упорити наистина изчезнаха в рамките на препоръчителния 15-дневен период на употреба.

Но общите ми впечатления са , че е чудесен за локална употреба и умерено до не много тежко акне (там вече си трябва намеса на дерматолог и лекарствени продукти).

От всичко пробвано без рецепта – е най-доброто на което съм попадала.

1 thought on “Avene Cleanance Comedomed Peeling Интензивен крем – Review”

  1. Pingback: GIVEAWAY ALERT! Спечели продукти Avene Cleanance! - Забъркай се!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Discover more from Забъркай се!

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top